ural
Belép
Regisztráció
Keresés:
Ural.HU » Fórum » Külvilág, Csevegő » Csevegő (V1-ből) » Üdv az uraknak. Még egy kérdésem lenne,egy ural...

« »
Sz.J.: A bal oldalon az első blokktartó tengelynél.Tudod nekem oda megy az oldaltámasz,azt a szögletes vasat öleli át,és most ahogy tettem vissza az egész lötyögött,gondolom elengedte Iván nagyszerű vizsgamunkája..
Na akkor ha lesz időm szétkapom,aztán oda lesz pontozva,csak féltem ha toldás van,nehogy szétnyiljon..ezeknél már semmit se tudni..köszi a segitséget.

Előzmény: Sz.J.


Józsiii :: 2018. jún 9. 1:37 :: ::

Sz.J.: Ja, és nincs ott toldás, a vázcső ott egy darabból van. Én nem használnám simán, így is gyakran ledörzsöli a blokk rögzítés végét, így meg az íves csőpalástra nem tud felfeküdni.

Előzmény: Sz.J. Válasz: Józsiii


Sz.J. :: 2018. jún 7. 21:27 :: ::
Józsiii: Csak a jobb oldali mozoghat, de ott lennie kell egy gömbnek is rajta, az az o.k. egyik rögzítési pontja. A balon mindig oda van hegesztve.

Előzmény: Józsiii Válasz: Sz.J.


Sz.J. :: 2018. jún 7. 21:25 :: ::
Üdv az uraknak.
Még egy kérdésem lenne,egy ural m62es vázzal kapcsolatban.az első tengelynél ami a blokkot tartja,van a vázon egy szögletes vas,amin átdugom a tengelyt.az mozog,tehát nincsen heggesztve,vagy elengedte a heggesztés..A váz ott gyárilag mincsen toldva ugye ez alatt?átmenetileg attól használható igy a motor?Köszönöm ha segít valaki.szép napot

Válasz: Sz.J.


Józsiii :: 2018. jún 7. 8:08 :: ::
« »