ural
Belép
Regisztráció
Keresés:
Ural.HU » Fórum » Külvilág, Csevegő » Oldalkocsis motoron szállítható személyek száma » Sziasztok! Mit tudtok arról, ha van egy...

« »
Híres: Ahány NKH, annyiféle válasz. Bármely kérdésre.

Előzmény: Híres


UK :: 2017. júl 22. 15:05 :: ::

bazsimoci: Hali! Én is 2 hete kérdeztem rá a tatabányai NKH-nál erre,és sajna nem szabad ! Nekem azt mondta a bácsi,hogy ha megállít a rendőr,és intézkedik ez ügyben,akkor elméletileg ugrik a rendszám,bevonják a forgalmit,és még ráadásként kapok egy szép összegű csekket izs! Úgyhogy nyista szólózás! De legalább idáig megúsztam. Másrészről meg a majdnem 6 év alatt, amióta megvan az izs,2 közuti ellenőrzésem volt(oldalkocsival)+1 piszkálódás a 4 személy végett(asszony mögöttem,2 gyerek az oldalkocsiban). Nem jellemző ,hogy piszkálják a veterán motorosokat,szerintem.

Előzmény: bazsimoci Válasz: UK


Híres :: 2017. júl 4. 16:53 :: ::
Liter: Nem szabályos a jelenlegi szabályok szerint, ez jármű jellegének megváltoztatása és elvileg bűncselekmény, olyan mint hamis rendszámmal motorozni.
Amúgy meg egy baromság, régen le lehetett venni és a németeknél is létezik "Wahlweise" azaz hol fent hol lent bejegyzés a forgalmiban...

Előzmény: Liter Válasz: Híres


bazsimoci :: 2017. jún 17. 10:11 :: ::
Sziasztok!
Mit tudtok arról, ha van egy oldalkocsisra műszakizott motorom, akkor arról levehetem az oldalkocsit, és használhatom szólóban? Vagyis hogy az előbbi eset szabályos-e?

Köszi!

Válasz: bazsimoci


Liter :: 2017. jún 10. 16:52 :: ::
« »