ural
Belép
Regisztráció
Keresés:
Ural.HU » Fórum » Külvilág, Csevegő » Az első eligazítás topikja. „Kell ez...

« »
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Ural/dnepr fogatot. Sajnos a magyar hírdetők zömében okmányok nélkülieket árulnak. Én motorozni kívánnék vele nem szobadisznek kellene. Nem túrákra akarok venni oldalkocsis uralt és nem is csilli villi szobadíszt keresek, inkább csak a faluban mászkálni, az utcánk földutas. Néha lemenni találkozókra, kiskunfélegyházára oldalkocsis találkozóra.
Találtam lengyel országban egy hírdetőt aki árul kb 50 ruszki boxert.

https://www.motobazar-prl.pl/index.php/motocykle-zabytkowe/ural

Választék van, legjobb tudomásom szerint lengyel országból késöbb le lehet magyarra vizsgáztatni gond nélkül a járműveket.
Persze a legszebb verzio az M62, de az nagyon drága, talán nincs is szükségem egy olyan idős gépre, az M67-ből van pár ami elfogadható áron van ebben a kollekcióban és szép is. Itt hallani olyat hogy a 80as években az ural motorok már sokkal rosszabb minőségüek voltak mint a 60as években. Szeretek szerelgetni, rengeteg uj vagy utángyártott cuccot árulnak az ebay.de-n nem is horror áron. Találni patináns odon fényszorót gyújtás kulccsal, szög hajtás fogas koszorút hozzá tartozó tengellyel, mikroprocesszoros gyújtást, önindító szettet, új karburátorokat, impozáns gyári dizájnra (M72) hajazó halfarkú kipufogokat, minden kb 100euro. Ha némi pénzt rászán szerintem az ember be lehet inditani egy uralt, legalábbis innen kivülről ezt látni. Viszont félek újra és újra vissza térő zürös ügyekkel foglalkozni mint beégő szelepek, probléma a vezértengellyel, olajnyomással. Kicsit félő ilyen motorba bele ugrani ha folyton alapvető motor alkatrészeket kell bele venni.
Itt áll egy dnepr ami vonzó a hátra fele sebességgel és oldalkocsi hajtással viszont csunyácska a tank, lámpa, km óra kombinácioja. A dnepr kocka block nekem jobban tetszik, de vajon mennyiben más? Én mindenképpen 12 voltosra átalakitanám.Gomme :: 2018. jan 10. 9:13 :: ::

igorr: köszi.eddig ugy néz ki hogy Tápiószele tuti,az eredetvizsgát szerintem a jövöhéten,vagy azután,megtudtam beszélni nemirtunk dátumot ugyhogy végülis nemmuszáj elsietni,csak persze szeretnék túl lenni rajta. küldtem délután képeket,mondom hátha a vizsga miatt kell... remélem eltudok menni a börzére,mindenképp szeretnék egy első kereket,meg egy csomo mindent...odafelé bankrablás..

Előzmény: igorr Az egész párbeszéd: 3db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 11. 21:40 :: ::
wolfpunk1: Gratula.Gondolom nagy az öröm.Sok sikert és türelmet.Nézd át mi kell és ha gondolod hétvégén börzén már nézelődhetünk.Ha gondolod kecskemétre le tudunk menni egy kocsival nálam van hely.Szelére meg motorral akarok menni.Fénymásold le az 1 pld-t elvileg azt is elfogadják.Az eredetvizsga működik.Szólj ha aktuális és megoldjuk.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 3db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 11. 21:24 :: ::
megvan az uralom...OO nálam van,holnap kezdem az állapotfelmérést..az tuti hogy rengeteg munkának nézek elébe...és a rengeteg nagyon hangsúlyos. örülök.

Válasz: igorr Az egész párbeszéd: 3db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 11. 21:18 :: ::
igorr: semmi gond,köszönöm,énis elfelejtettem a képeket,de kb fél óra és küldöm,és tényleg köszi a segitséget. gondolkodtam azon is hogy megbizok egy ilyen átiratós céget...nemtudom..talán ők mivel ezzel foglalkoznak,és ismerik a vizsgáztatókat meg az okmányirodásokat lehet gördülékenyebben menne...nameg van egy olyan probléma hogy az eladó és tulajdonos közti 92es adásvételiböl csak egy példány van meg...az amit mi irtunk az jo,abbol megvan a 2,csak az előzöböl nincs..:/

Előzmény: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 11. 10:25 :: ::
wolfpunk1: Szia.bocs de tegnap nem voltak a műhelyben iletékesek de azt a választ kaptam telefonban hogy elvileg nincs akadálya a dolognak.De azért még ma megmutatom az átküldött képet.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 11. 9:59 :: ::
igorr: köszi. nagy segitség lenne

Előzmény: igorr Válasz: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 10. 13:46 :: ::
wolfpunk1:Jó reggelt.Délután meg van az infó az e vizsláról.Megmutatom a képet és meg látjuk.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 10. 9:12 :: ::

wolfpunk1: Szia. Nincs mit. Találd meg benne a számításod és az örömöt. Sok sikert hozzá.

Előzmény: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


Rubi :: 2013. ápr 9. 22:50 :: ::
igorr: csak a vizsgákon lennék túl...:S

Előzmény: igorr Válasz: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 22:04 :: ::
wolfpunk1: Szerintem annyiért ajándék.Persze meló lessz vele de legalább a saját szemléletedre tudod formálni.Nem az a lényeg hogy eredeti legyen minden hanem hogy azt vezesd amit szeretsz.És ha tied a vas az idő neked dolgozik.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 9. 21:34 :: ::
igorr: köszönöm.egyszer régen hirdették,képröl annyira nemfogott meg,csak szemböl volt fent egy pixeles kép,330ra hirdette mint m 63ast,a forgalmit nemtaláta,tudta hogy van,de akkor annyiba is maradt,aztán Rubi meglátta börzén,380ért,elmentem,láttam baktelos...OO...meglett a forgalmi,de mivel nincs a nevén az eladonak,annyit jártam utánna..de annyira örülök,230-40 ér hozom el,annyiba egyeztünk, szerintem nagyon jo vétel,igaz sok melo,denagyon beleszerettem.És ezuton is köszi Rubi..

Előzmény: igorr Válasz: Rubi igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 20:42 :: ::
wolfpunk1: Van benne fantázia.Gratula.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 9. 19:48 :: ::
igorr: áá..innen csak egyesével lehet,de egyet küldtem... ja tankja van,csak a változatosság kedvéért nem gyári..

Előzmény: igorr Válasz: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 17:08 :: ::
igorr: köszi az infót,rajta vagyok,valoszinü beteg leszek.. képet este küldök,telefonrol nemtudok...:s vagyis probálom,de...oO

Előzmény: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 17:02 :: ::
wolfpunk1: ja és tápiószelén is lessz vasárnap.

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 9. 16:55 :: ::

wolfpunk1: küldöm,sajna eddig sanszos hogy dolgozom..:s de jolenne elmenni hátha akad vmi,de ez a jövö,lehet betegszabi lesz...

Előzmény: wolfpunk1 Válasz: igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 16:54 :: ::
wolfpunk1: holnap okosabbak leszünk.Hétvégén börze?

Előzmény: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 9. 16:53 :: ::
igorr:jolvan,de a motor ugyáll hogy sehogy még,hátsolámpa nincs,elöl nem gyári,elöl csak felni gumi nélkül,féklap nincs,karbi légszürö közt az egyik csonk hiányzik,hátso sárvédö nemgyári,elöl nincs,elsötelo burkolat nincs,és még leis krómozták...:s...szoval még nagyon tróger,nálunk csak topp motort eredetvizsgálnak,legalábbis kivülröl nézzen ki gyáriasnak...

Előzmény: igorr Válasz: wolfpunk1 igorr Az egész párbeszéd: 24db hozzászólás


wolfpunk1 :: 2013. ápr 9. 16:51 :: ::
wolfpunk1: Vasárnap börze kecskeméten?Vagy BP

Előzmény: wolfpunk1 Az egész párbeszéd: 3db hozzászólás


igorr :: 2013. ápr 9. 16:48 :: ::
« »