ural
Belép
Regisztráció
Keresés:
Ural.HU » MotorShow » pocsó: Találkozás

Találkozás
A nagy "Ő"Az első összkép igen kellemes volt. Szép fényezés, egyben lévő blokk, kellemes nyugodt járás. Azonban részletek már rámutattak, itt nem egy hamvas 17 éves feketével van dolgom hanem egy "jólbejáratott" 37 évessel, ráadásul kiderült, töke van a menyasszonynak, mert a korábban finom kidolgozáshoz szokott tekintettem (MZ, ETZ és most ismét lehet köpdösni, ha nem értetetek velem egyet) egy igen nyers szerkezetet talált. (Ezért a HUBA becenevet kapta) A teljesség kedvéért még a hiányosságait is bemutatta. (Mint egy igazi nyíltszívű tökös gyerek. Nála nincs lacafaca, ha valamit nem csináltál meg rajta jól azonnal odadörrent, rossz esetben még dörrenteni sem hajlandó. Gyújtás csak akkor volt, ha szigetelőszalaggal lenyomtam a slusszkulcsot, olajfolyás (nem csöpögés), oldalkocsi sárvédőt meghúzták. Ettől már csak az rémített el jobban mikor Rubi és Krisztián közel 30 perces mustra után tárgyilagosan kijelentette
-Elég jó egyben lévő gépre akadtunk.

Uram Isten, ez egy egyben lévő gép? Milyen lehet az ami nem az! Mit ne mondjak, kicsit elbizonytalanodtam. Egy csinos "menyasszonyt" jöttem megnézni és most itt állok egy szőrös bivaly előtt amit most hoztak be a legelőről. Kb. 2-3 órás mustra következet. Felültem, mentem egy kört, gondolkodtam, felültünk, mentünk egy kört, gondolkodtunk, körbejártam, mentem egy kört, gondolkodtam. A helyzet a többiek számára kezdett unalmassá válni (Rubi és Krisztián, cáfoljátok meg ha nem így gondoltátok), de nem akartam elkapkodni a dolgot. Egyik barátom szegény nagyapjának a közmondása jutott eszembe.
-Fiam, amilyen virágot szakajtasz, olyat szagolsz!

Húúú, hogy mennyire igaza volt az öregnek! Naszóval, ott állok kétségek közt, de végül is beadtam a derekam. Kézfogás, eredetvizsga, pénzcsere és irány haza. Rubi, nagyon okosan szólt, ha még nem vezettem oldalkocsist ne én vigyem haza a szerkezetet (máig hálás vagyok ezért neki) így Krisztián pattant a nyeregbe és elindultunk. (Mi autóval követtük) Az úton kétszer ütött ki a verejték amikor is Krisztiánnak meg kellet állni. (Szerencsére egyik sem volt komoly, először leesett a benzinsapka másodjára pedig leállt a motor, de hamar újra indult)