ural












Belép
Regisztráció
Keresés:




Ural.HU » MotorShow » pocsó: Az első indítás

Az első indítás
Találd ki, hogyan idul a motorod.



"Ifjú" veteránosként nem hagyhattam, hogy alárendeltje legyek egy gépcsodának. (A gépcsodát, szó szerint kell érteni, mert ezek a boxerek szenzációsan néznek ki. Legalább is nekem nagyon bejönnek, akár az asszony) Vettem valamit igen sok pénzért és most már csak nézegetni fogom? Na neeee! Ha beledöglök is egy hűséges kis jószágot fogok az én kis Hubámból varázsolni.
"Nem adom fel..." énekli harsányan az LGT frontharcosa. Igaz, a lelkiállapotom nem teljesen tükrözte a szám stílusát, de legalább az önbizalmam kis szikrája visszatért.
Komótosan kitoltam a járgányt az udvarra, jó párszor megpaskoltam a tomporát és nekiláttam az életre keltésének. Benzincsap nyit, úszó felakaszt, benzin folyik, 2-3-om rúgás, gyújtás ráad, rugdosás, rugdosás, rugdosás, gyújtás levesz, fejvakarás, hoppá a levegőt elfelejtettem elzárni, levegő csap elzár, gyújtás ráad, rugdosás, rugdosás, rugdosás, rugdosás, rugdosás, rugdosás, gyújtás levesz, anyázás.
(Feleségem utólagosan elmondta, az eseményeket az ablakon keresztül figyelte és folyamatosan attól félt, hogy özvegyi sorsra jut, ráadásul olyanéra, akinek a férje szívrohamot, szélütést jobb esetben idegösszeomlást kapott.)
Jó pár perces gimnasztikázás után egyszercsak elhangzott az első kipufogó hang aliasz egy nagy HUP. (Nálam a hupákolás ezt jelenti, nem pedig azt) Húúúú, innentől begyorsultak az események na meg a lábam is. Néhány jólirányzott le-föl mozgás után egyszer csak az alábbi hangsorozatot hallottam.
-HUP....HUP....HUP..HUP..HUP.HUP.HUP
Gyorsan a levegőt teljesen megnyitottam és egy kis gázfröccsöt adtam neki. Mrrr és brrr volt a válasz. (Ez a felpörgő boxer hangot próbálta stilisztakiailag szemléltetni)
Végre! Újra motortulajdonos lettem!!!!!
Utólagosan elmondhatom az én jószágom a következő indítási procedúrát szereti. Úszó felakaszt (csak addig amig ép elkezd folyni a benzin), levegő csap elzár, 5-8 erőteljes rúgás, kb. egyperces várakozás majd gyújtás ráad és egy erőteljes rúgás.