ural












Belép
Regisztráció
Keresés:




Ural.HU » MotorShow » pocsó: Újbóli fellángolás

Újbóli fellángolás
Amit nem lehet kiölni az emberből



Jó pár év telt el az ETZ-m eladása óta. Családot alapítottam (1 feleség és 2 gyerkőc, még véletlenül sem fordítva!!! ), vettem fűnyírót, barkácsgépet de mégis "válámi" hiányzott. Nagyon sokat töprengtem mit is lehetne csinálni abban a maradék időben amikor nem kell a férj (esti) vagy az apa (délutáni) szerepét képviselnem. Nem is gondolnátok, milyen lehetőségek vannak egy családapa előtt, csak néhányat a sok közül.

-- Lepkegyűjtés (Természetvédő lettem, így ez kilőve)
-- Állatokat nevelni és idomítani. (Ez jobban hangzik, de a két gyerekem bebizonyította, hogy az idomítás helyett maximum a terelgetéshez értenék, de azt is egy jó puli segítségével merném vállalni. Sosem hittem volna, hogy 2 gyerek ha elkezd önfeledté válni akár 3 irányba is tud szaladni. Ekkor tanultam meg, hogy egy jó gyerekcsősznek mind az 5 érzékszervét 100%-an használnia kell a bajok elkerülésére.

Nézzük szépen sorjában:
Látás: A gyereked épp a lépcső legmagasabb fokán próbálja ki az alapvető gimnasztikai gyakorlatokat, olyat mint bukfenc, kötéltánc stb.
Hallás: A néma csend, ez a borzalmak borzalma. Pár éves tapasztalatom azt mutatja, ilyenkor törés, zúzódás, vagy több éve féltett dolgaid kidobása fog bekövetkezni.
Szaglás: Valami ég! Haj, bőr vagy épp a csak a hőn áhított ebéded. (No comment)
Tapintás: A harapás! Azt vettem észre, hogy a felnövekvő nemzedék legelső szeretet nyilvánításához tartozik. Ráadásul hátulról, alamuszi módon. Ezt az élményt csak az tudja kicsúcsosítani, ha a trónörökösnek 24 foga van.
Izlelés: Minden szart megesznek és ezt értsd szó szerint. Ennek eredményeként neked is tesztelni kell pontosan mi a „tökömet” vettek már megint a szájukba. Pfuj és brrrr…
Most már tudom, miért van a nőknek 6-ik érzékük! (Ha az egyik véletlenül nem műkszik tökéletesen pl. nátha esetén a szaglás, ott a hatodik vagyis az ösztön)

Kicsit elkalandoztam, de térjünk vissza a hobbikhoz.

-- Sárkányröptetés (Egyszer próbáltam, a nyakam begörcsölt és még a sárkány is kiszakadt)
Jó másfél évvel ezelőtt azonban a távoli ködből felsejlett egy gondolat;
-Te, Zsolt hisz korábban motoroztál, miért nem próbálod meg újra?
Innentől fogva felépült egy terv a fejemben:
1. az asszonyt meggyőzni.
2. megtalálni a hőn óhajtott típust.