A 2015-Július 10-12.-én megrendezésre kerülő RETRO hétvégére szeretettel meghívunk mindenkit akik szeretik a régi időket idéző 60-as 80-as évek hangulatát.Kérünk mindenkit, járuljatok hozzá a régi idők hangulatát idéző tárgyakkal, gépjárművekkel,sátrakkal,kempingezési felszerelésekkel. Tombola tárgyakat hozzatok! Mindenki a lehetőségekhez képest, lehet sok apróság,nem az összeg számít hanem a mennyiség és lehetőleg 60-as 80-as évekből de lehetnek napjaink érdekes tárgyai is. Mi ezért cserébe meghívunk egy igazi kondérban főtt csülkös babgulyásra szombaton ebédre, hogy ezzel is idézzük a 60-as 80-as évek hangulatát. Este a nagy faszenes grillen és tárcsán közösen sütögetünk ki-ki amit hozott ( szalonna,kolbász,virsli,előre pácolt hús, stb.) Tányérokat étkészletet hozzatok magatokkal úgy mint régen tettétek. Aki szeretne a tűzrakó helyen nyílt-lángon is sütögethet főzhet.
Azoknak akik hozzájárulnak a RETRO hétvégéhez tárgyakkal és egyéb ide illő hangulat fokozásához, a Szajki Tavak Kemping listaárából a következő kedvezményben részesülnek.
Ingyenes személy gépjármű parkolás
Ingyenes gyermekbelépő 14 éves korig
Ingyenes Csülkös bableves ( szombati ebéd )
Ingyenes Faszén a nagy Grillhez
Előfoglalásban Telepített lakókocsikban, faházas szobákban és 8 fős Apartmanban tudunk szállást biztosítani kedvező árban.
http://olcsokemping.hu/arak/
(Ha valakit "személyesen meghívtok" örömmel vesszük,de nem csak a meghívott személyekhez szól a Kemping meghívása!)Brutálizs:

Előzmény:


pergerz :: 2015. jún 1. 8:09 ::

pergerz: Mi is ez a Retro camping?

Előzmény:


Brutálizs :: 2015. máj 31. 21:21 ::
BGyuri: Ez a beszéd barátom!!!

Előzmény:


Brutálizs :: 2015. máj 31. 21:19 ::
pergerz: (halkan megjegyezném,MZ-s,JAWA-s már jelezte hogy jönnek a Retró kempingre!!

Előzmény:


pergerz :: 2015. máj 31. 21:16 ::
BGyuri: Ez szép volt!!

Előzmény:


pergerz :: 2015. máj 31. 21:14 ::
Hurrá, itt a nyár!Rárúgok egyet az Izsre, fél percen belül tele van a kert a kétütemű benzin szagával, remegnek az ablakok a szomszédoknál is, az első keresztutcánál elismerően vigyorog a sofőr az autóból, megcsillan a napfény a krómokon, rásziszegek egy csajra a buszmegállónál dekompresszorral, elkezdenek a kutyák ugatni, a játszótéren megáll az élet, mert....KISPESTEN ÁTMENT EGY IZS!!!!BGyuri :: 2015. máj 31. 21:11 ::