lackezpapa: ohh..hát,az enyém baktelos,m61-es ural,lengővilla nincs,de 6-án vagy 7-én utazok haza,és addigra kitalálom hogy hová lehetne felműteni..a legjobb mondjuk ugy lenne szerintem,ha a támasz alapja a blokk és a váz között lenne,ott ugyis távtarto van,éslenne rámókolva még a támasz csavarozando fix alapjára egyvizszintesen álló vas,amely alul rásimul a vázra,hogy ne ccsak egy csavar fogja a kitámasztot mert akkor ha elfordul,felborul a gép.heggeszteni nem akarok a vázra semmit..:/

Előzmény:


wolfpunk1 :: 2013. szept 30. 21:41 ::

wolfpunk1:
Mérd meg egyenesben állítva a pontos milliméteres szabad magasságot a lengővilla bal oldali tartócsavarjának a középpontjától a betonig, és akkor kiderül ugyanakkora kell-e a tiédre, mint a Wolfra. Én csak szerdán délután hozom haza a PRC-kipufogós szakműhelyből a vasamat az új kidörrentőkkel (dobnak rá saválló acélból, mert eredeti orosz a földön sincs, ami lenne az meg heroin árban van). Ez az utolsó hogy az előző tulaj balesetének a nyomai eltűnjenek róla.
Akkor lefotózom neked és felteszem ide is.

Előzmény:


lackezpapa :: 2013. szept 30. 20:40 ::
lackezpapa: azt megköszönném..,az emailcimem wolfpunk1@hotmail.com...vagy esetleg a legyártásban nem tudnál segiteni?mert az még jobb lenne.. ha igen,emailbe megbeszélnénk.. igen a wolfra emlékszem anno énis majdnem behiteleztettem egyet budakeszin,és vhogy nehéz volt kibányászni..mondjuk azsem most volt.

Előzmény:


wolfpunk1 :: 2013. szept 30. 20:12 ::
wolfpunk1:
Balázs látta az enyémet, amit egy bolti 2000 forintosból én építettem fel, külön talppal a hátsó keréktartó M12-es csapos csavarjához rögzítve, ha akarod lefotózom pontos méretekkel neked, erős és lazán tartja a Wolfot is, mert a gyári nagyon szar helyen van rajta, éppen a bal oldali blokk alatt van, alig éred el...

Előzmény:


lackezpapa :: 2013. szept 30. 18:08 ::
Mixer: Van az az állapot amikor az oldalkocsi kevés a hazajutashoz,de aludni jót lehet benne. jaffáéba legalábbis ugyvolt..

Előzmény:


wolfpunk1 :: 2013. júl 6. 8:00 ::
Mixer: idővel énis szeretnék,csak már ebben a szezonban nem telik ilyen nagy oldaltámaszra,de jövőre mindenképp.

Előzmény:


wolfpunk1 :: 2013. júl 6. 3:46 ::
wolfpunk1: Öööö, Mi jópáran oldalkocsit használunk oldaltámasznak és alkoholos befolyásoltság esetére is elesés ellen. Ezt a magas labdát nem tudtam kihagyni!! Bocsika.

Előzmény:


Mixer :: 2013. júl 5. 16:07 ::
Sziasztok.valakinek nincs eladó oldaltámasza ami megbirná az uralom?wolfpunk1 :: 2013. júl 3. 14:07 ::